SNĚHULÁCI
SNĚHULÁCI
Copak se to jenom děje
Venku s dětmi u závěje
Přestože jsou malí velcí
Spadli a teď v kotrmelcích
Kutálí se z kopce dolů
Jak ty koule všichni spolu
Copak se to jenom děje
Každé z nich se tomu směje
Přišla zima bílý sníh
Do noci je slyšet smích
Společně se potom vrací
K rodičům svým sněhuláci
Publikoval(a):
valachia, 13.12.2022