Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas

Čas

Čas je v lásce relativní
Vzpomínky žhavé jsou jak ze včera
A na tvém těle sněhobílá peřina
Nevybledne ani po letech

Po mnoho nocích a rozednění
Stále vidím úsměv na tvých rtech
Dodnes cítím tvůj ovíněný dech
A smíchy propletená naše těla

Čas je v lásce relativní
I stopa po sklence červeného vína
Jež na bílém stolku zbyla
Navždy v mém srdci zůstane
Publikoval(a): NikiD, 12.12.2022
Přečteno (150x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, C.I.F, Lipová, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti