Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Deprese

Deprese

JajniNaA Básně » o Životě

Anotace: když má člověk strach a moc přemýšlí...

Koukám do očí smutku
a vidím sebe v zármutku.
Proč? Ptám se sama sebe.
Proč? Nikdo není kolem Tebe.

Odháněla jsi všechny ve strachu z ublížení,
ve strachu a tušení,
že přijde a už se nevzdálí
zlé, temné úskalí.

Že zklameš a ublížíš
drahé své a nejbližší.
Teď nemáš koho poranit,
ani koho potrápit.

Není nablízku ten,
kdo by byl ochoten
s Tebou se podělit,
s Tebou se rozdělit
o svá trápení,
o Tvé bolení..

Společný bunkr mít,
společné maléry a zážitky,
společné radosti a prožitky.

Já sobec jsem byla,
všechny jsem odháněla,
sama pro sebe žila
a sama sebe podváděla
Publikoval(a): JajniNaA, 18.4.2011
Přečteno (107x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hlučné ticho, Marcone, Rudilein, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti