Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Křišťálová

Křišťálová

průsvitná, průhledná
matná v světle třpytu
s odleskem ze skrytu
jak krystal úhledná

uvnitř i tajemstvím
zrodu, bytí, pádu
hlídá svoji vadu
úzkostným hájemstvím

čistota a síla
křišťál zraku sluší
oživením v duši
i jiskru zasílá
Publikoval(a): Litarts, 3.12.2022
Přečteno (68x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti