KŘÍŽEK
KŘÍŽEK
Holku kluka hladí ruka
Jako kotě oba vrní
Mého otce párkrát v roce
Na kůži má hnědé skvrny
Staří lidé to tak mají
Věk vybere svoji daň
Dnes si spolu s dětmi hrají
A zítra už zdobí stráň
Jejich křížek...
Publikoval(a):
valachia, 2.12.2022