KOŽICH
KOŽICH
Přitulíš se ke kožichu
Chtěl bys usnout cobydup
Na zádech anebo břichu
Hřejivý je každý chlup
Přitulíš se ke kožichu
A pak oba hezky v tichu
Zavřít oči dobrou noc
Až do jara od Vánoc
Přitulíš se ke kožichu
Psímu přečkat dlouhou zimu
Publikoval(a):
valachia, 30.11.2022