Motýli bolaví
Motýli bolaví
Přes vzpomínky
dolů k křece
bolest teče
Motýli toulaví
vypráví
jak sou bolaví
v kvítí nádherní
Nad hladinou
polozmrzlou
motýli nejsou
a vločky vypráví
že
mrtví nejsou
snad jen spí
jaro je probudí
budou šťastní
smrt je nezmrazí
na čas usnou
jen spí
zase budou létat
zase budou
nádherní
Publikoval(a):
kopretina7777, 30.11.2022