OBUV
OBUV
Uložím tě k spánku
Jako Rumcajs Manku
Hnedle vedle Cipíska
To ať se mu nestýská
V Řáholeckém lese
Až se z nebe snese
Tma
Uložím tě k spánku
A pak u verpánku
Na okamžik za pár chvil
Kdopak by se nezasnil
Pod rukama obuv vzniká
Šveci místo loupežníka
Publikoval(a):
valachia, 27.11.2022