Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Blednoucí slunce

Blednoucí slunce

Postupně ukrajujeme roky ze života
Jen proto, že jsme si vnuknuli lež, že musíme
Vrozená vada to hezké zpochybňovat
Duševní impotenci léčit za syrova
Pod nohama kněz a nad hlavou slzy z ohně sušíme
Přítomna jen fyzická schránka
Promočená v esenci z pátka
Kdy svobodu na později šetříme
Zalít se hořkým kafikem se lžičkou medu
Z rána vysát vzduch a pohřbít ho zaživa v ledu
Zapnout kabát na knoflíky a z mléka vyšlehat pěnu
Spokojit se s málem, ale za jakou cenu?!
A tak hledám, co je za deskou zrcadla
I když je snazší poklonit se klamu..
Publikoval(a): slzy-deště, 23.11.2022
Přečteno (69x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikiD, Klarineb, Lipová

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 06:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti