Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Urážka od faráře

Urážka od faráře

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: A tak píšu ....

Faráři
vůdci davů
špatně vedeš moji hlavu

Přišla jsem Bohu hříchy
odevzdat
faráři byl si můj kat
smál si se pobaveně
a říkal mé duši
překvapené
že jsme blázni
když chceme zpovídat
faráři
si můj víry kat

Moc jsem plakala
když jsem ti věřit přestala
zástupci Boha

Vím
Bůh je
ty jím nežiješ
nepůjdu do kostela

moji víru nezabiješ

Prý zastánce Boha
máš rozdávat dobra

Do kostela nevstoupím
farářů se bojím
nejednou faráři duši
vražděnou
mám ráda dobro né vůli
zlou

Jít za dobrem
ty jsi mě však urážel
že jsem blázen
když chci zpovídat

Chtěla jsem hříchy
Bohu odevzdat
způsobil si zkrat
Publikoval(a): kopretina7777, 20.11.2022
Přečteno (35x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti