BRANKA
BRANKA
Otevřel jsem branku
Do zimního spánku
Bez klíčů a také klik
Na jediný okamžik
Otevřel jsem branku
Pro každého z vás
Jako kniha stránku
Než se zavře zas
Na celičký další rok
Nejtěžší je první krok
Udělej ho nebo stůj
Pak si ale nestěžuj
Publikoval(a):
valachia, 18.11.2022