Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak moc

Tak moc

Tak moc chtít
souznít
žít
tak moc pochopit
dát i brát


Za hradbami ticha
lpí na sobě
labutě poselství
a zítřek neumírá
pro naději
radost
čest


A červ v jablku
další nenakazí
Pro dobrý pocit
žiji
a bezcharakterní - život již nezkazí
a dál jdu
Publikoval(a): kopretina7777, 17.11.2022
Přečteno (33x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, Mirastus, valachia

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti