ROMANTIKA
ROMANTIKA
Ze sprchy stékaly kapky
Do klínů i na bradavky
Bariéry z našich těl
Ty ses třásla a já chvěl
Touhou
Ze sprchy stékaly kapky
Po ručníku přešly šlapky
Tvoje moje do ložnice
Pokračovat v romantice
Publikoval(a):
valachia, 16.11.2022