SBÍRKY
SBÍRKY
Namísto rukama křídly
Víš my andělé to tak máme
Zbarvené do školní křídy
Na malé kousky rozlámané
Jako u tabule
Namísto rukama křídly
Nahou tě zahalím pírky
A potom odnesu do obydlí
Ukázat svoje sbírky
Motýlů...
Publikoval(a):
valachia, 14.11.2022