SKLOŇOVÁNÍ
SKLOŇOVÁNÍ
Skloňuji tvé jméno v pádech
Je jich sedm jako dní
Ležím v touze na svých zádech
A ty lásko dosedni
Skloňuji tvé jméno v pádech
Vzrušuje mě poslední
S kým čím s tebou výdech nádech
Do očí mi pohlédni
Skloňuji tvé jméno v pádech...
Publikoval(a):
valachia, 12.11.2022