Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Umřela Blekinka

Umřela Blekinka

Dnes mi umřela Blekinka
má pískomilí lásečka
umřela, leží
nic jí nevzbudí
ani můj pláč usedavý
hlava se točí
srdce brečí
i mé oči

Mrtvá leží bez otěží
nedrží ji nic
a mě to bolí
stále víc
Publikoval(a): kopretina7777, 9.11.2022
Přečteno (54x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 07:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti