KLUB
KLUB
Tak uz toho prosím nech
My to máme v kořenech
To jsou totiž naše geny
Okukovat jiné ženy
Tak už toho prosím nech
Dopřej mi to alespoň v snech
Vzala sis mě za to dík
Ale
Nebuď v klubu semetrik
Tak už toho prosím nech...
Publikoval(a):
valachia, 6.11.2022