Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černá kočka

Černá kočka

Černá droga, mé morfium denní,
krásně se pod rouškou robota zpění.

Na jazyku ulpívá, do těla putujíc,
v škodlivé látky pomalu mutujíc
a přes práh spánku nepřetáhne nic
ať chceš sebevíc.

Udrží Tě vzhůru - hodinu, den
Díky ní, nepřichází ošklivý sen.

Černá šelma, kočka,
jež drápky zarývá do únavy.
Střeží zrakem myšku šedou -
ten spánek halící mysl mou.
Publikoval(a): Radusshkaa, 18.4.2011
Přečteno (94x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, Rezervé, Martin Havlíček, Marcone

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 21:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti