RAZÍTKO
RAZÍTKO
Na vajíčku skořepina
Pokaždé je barva jiná
Uvnitř bílek trocha žloutku
Jak ospalky v očním koutku
Na vajíčku skořepina
Křehčí jsi už jenom ty
Když
Rukama tě obepínám
A přitisknu svoje rty
Na tebe jako razítko...
Publikoval(a):
valachia, 5.11.2022