Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní nálada

Podzimní nálada

děda včela Básně » o Přírodě

Anotace: Jen tak ...

Podzimní nálada
melancholie nás ovládá
slunce již v dálce mizí
i ptáci odletěli do země cizí.

Podzimní nálada
na hřbitovech smutek převládá
člověk se rodí, ale i umírá
to je ten život, tak už to bývá.

Podzimní nálada
více barevnost nastává
od žluté až po rudou
jen holé stromy v krajině zbudou.

Podzimní nálada
tíseň nás zas zvládá
těšíme se na jaro
už aby to nastalo.
Publikoval(a): děda včela, 5.11.2022
Přečteno (155x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, Lipová, Jikra, ivankaaknavi, Psavec, Klarineb, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 01:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti