Bezčasí
Bezčasí
Bezčasí se pod oblohou,
bezčasí se nad zemí,
spojím slova přepychová
pompézními frázemi.
V křeči mezi dvěma časy,
v křeči mezi prostory
rozmáčím si deštěm vlasy
bůhvíkomu navzdory.
Bezčasí se pod oblaky,
bezčasí se nad půdou...
co je po tom, že jsme taky,
těm, kdo zítra nebudou?
Publikoval(a):
mnich-v-blues, 5.11.2022