Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Harfa

Harfa

Marie Bernadeta Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: A trpělivá musím být včera i dnes a zítra dokud se tvojí lásky nedočkám

Harfa

Na jemné struny moje hraj
Ta píseň zní tu krajem mým

A v dálce cítím vůni podzimu
a dál rozléhá se srdcem mým

Na celý kraj se rozezní tón tklivý
který moje srdce obestřel a já ti zpívám

ty mi hraj v myšlenkách ke kterým slova mám

A trpělivá musím být včera i dnes a zítra
dokud se tvojí lásky nedočkám

https://www.youtube.com/watch?v=O-N4amMUNyU&ab_channel=MarieBernadeta
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 4.11.2022
Přečteno (77x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 16 stránek.
roboti