LISTÍ
LISTÍ
Mé nohy se v listí topí
Zbytek těla nad hladinou
Zakryté jsou všechny stopy
Jak studánka kapradinou
Mé nohy se v listí topí
S prvním mrazem ještě víc
Počasí si blázny tropí
A já přesto jdu ti vstříc
Lásko...
Publikoval(a):
valachia, 29.10.2022