KOLOTOČ
KOLOTOČ
Viděl jsem staříka
Jak venku naříká
Život je kolotoč
Slyšel jsem také proč
Vzpomíná
Zápraží s lavičkou
Se svoji babičkou
Dědu co vedle ní
Houpal ho koleny
Na dvorku slepice
S kočkami pejska
Kolorit vesnice
Ne jako dneska
Každý den stejný
Přesto jiný
Když přijel z města
Na prázdniny
Viděl jsem staříka
Jak venku naříká
Dávno je všechno pryč
Od dětství ztracen klíč
Publikoval(a):
valachia, 28.10.2022