Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Umírám?

Umírám?

Radusshkaa Básně » Láska ... zklamání

Anotace: postupný rozklad?

Kolena klepou se,
rozpaky nehnou se.
Co udělá?

Čekám. Poklekám.
Klaním se. Choulím se.
Křičím a brečím.
Řvu i srdce si rvu.

Otáčím se. Vzdychám.
Zavírám oči. Sychrám.

Stařenka má, řekla mi:
"Děvče nebohé,umíráš mi."
Vím, moudřenko, vím..

Tohle však ani já, Čas, nespravím.
Publikoval(a): Radusshkaa, 18.4.2011
Přečteno (244x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kamínková, Hlučné ticho, Sonja la Rosa, Engliš, Martin Havlíček, Šárka B.

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 06:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti