Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noční cesta

Noční cesta

Květy kvetou uprostřed noci
zastavit čas není v mé moci.
Natáhnu ruku k měsíci
sklouznu prsty k tvé líci.
Řítím se nocí na spoustě kol
netíží mě teď žádný bol.
Noc nabízí náruč chladivou
za ní nechci, chci za jinou.
Skládám tu báseň
pro jednu dívku.
Přemáhám tíseň
jen malou chvilku.
Letám a křičím
jen vzhůru do oblak.
Ve stínu se krčím
už jede vlak.
Publikoval(a): eurius, 22.10.2022
Přečteno (30x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti