PŘÍTOMNOST
PŘÍTOMNOST
Svléknu tě donaha tak jako smrt
O mnoho rychleji než běhá chrt
Co právě vyhrál v psích závodech
Netřeba hrabat se v návodech
O lásce
Toho už oba dva víme až dost
Každý má přece svou minulost
Pro sebe žijme přítomností
A vale dejme budoucnosti
Svlékni mě donaha tak jako smrt...
Publikoval(a):
valachia, 22.10.2022