Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hraji dál

Hraji dál

Má krajina
dnů
bezbřehých snů
nebesa protíná
a občas prší
mi bolestné
hry
kapičky ve vesmíru
a tak hraji
s nimi v dál
a nebesa osahám

Někdy chudá
ve smutku
a poté
bohatá
nadějemi
princezna snů
stále hraji
v osudovou hru
Publikoval(a): kopretina7777, 20.10.2022
Přečteno (31x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Doradolanska, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti