Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Synkovi

Synkovi

Jak miluji ty večery
kdy jak hadrovému panáčku
svou mysl jak draka na podzim
po cestách hlubokého spánku
ve větru vzpomínek na den pouští

Jak miluju ty tmavé noci
kdy schoulenému v klubíčku
deku přes ramínka položím
a očima hltám to kouzlo zázraku
jako když prémiéru megahitu uvádí

Jak miluju ta brzká rána
kdy jeho spánku a plyšáku
říkám pššš a ruku na budík položím
abych rozmluvila hodinám vteřinky tikotu
jimiž zbytek noci v den promění
Publikoval(a): NikiD, 18.10.2022
Přečteno (47x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti