Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Marná

Marná

Marná to snaha marná
Pro druhé sny k spokojenosti plniti
Kdyby tak do srdce nahlédli
Jak jeho tlukot štětec k malbě zvedá

Marná to práce marná
Pro druhé dřevo dle přání tesati
Kdyby tak do srdce nahlédli
Jak jeho síla dláto zvedá

Marná to slova marná
Smýšlet o sobě jako o oběti
Vždyť oni již k srdci pohlédli
Jak s láskou tu práci koná
Publikoval(a): NikiD, 17.10.2022
Přečteno (45x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti