TRÁVA
TRÁVA
Dám si trávu místo máty
To abych byl rozesmátý
A pak rázem jako vždycky
Nepřítomně apatický
Dám si trávu místo máty
Na čaj prostě nemám chuť
Nebyl jsem a nejsem svatý
Vyzkoušej a potom suď
Dám si trávu místo máty...
Publikoval(a):
valachia, 15.10.2022