Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pavouček na vlákně

Pavouček na vlákně

Visí mi u dveří,
a houpe se na něm.
Takový maličký,
tu zvolil su nájem.

A nejspíš tak věří,
že vzdušné hříčky,
z babího léta,
i mušku mu svěří,
ten popleta.

Hlídá mi u vchodu,
zavěšen na vlákně,
tiše a taktně,
když vyjdu do schodů.
Publikoval(a): Litarts, 13.10.2022
Přečteno (95x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti