Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TĚLO

TĚLO

Slunce ještě nezachází
A tvé tělo už mi schází
Nejen lásko v letním vánku
Když se halí do červánků

I na podzim v pavučině
Spoutané a krásně jiné
Jenom v zimě s prvním mrazem
Zamuchlané bývá rázem

A tak prosím

S jarem zase odhal se mi
Jako život který v zemi
Pod tajícím sněhem bují
Protože to potřebuji
Publikoval(a): valachia, 9.10.2022
Přečteno (26x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti