OKUPANT
OKUPANT
Probouzí se dveře s pantem
Po troškách a pak i více
Stala jsi se okupantem
Co mi vešel do ložnice
Přicházíš prý beze zbraní
Košilku jsem z tebe sňal
Rázem mám teď ve svých dlaních
Celičký tvůj arzenál
Probouzí se dveře s pantem
Po anexi do rána
Marný byl boj s okupantem
Bitva předem prohraná
Publikoval(a):
valachia, 8.10.2022