SRDCE
SRDCE
Když tě vidím je mu lépe
Srdci které ve mně tepe
Jako kdyby pookřálo
A to přece není málo
Když tě slyším je mu lépe
I mé oči budou slepé
Do té doby ale včas
Ať si zvyká na tvůj hlas
Když tě cítím je mu lépe
Srdci které ve mně tepe
Pro tebe...
Publikoval(a):
valachia, 7.10.2022