PRINCEZNA
PRINCEZNA
Každý klíček má svůj zámek
Stejné je to s princeznami
Jednu líbám vedle schránek
Když jsme lásko spolu sami
Každý zámek má svůj klíček
Tvoje srdce je v mých dlaních
Výraz očí zpoza víček
Láskou touhou odhodlaných
Ke všemu...
Publikoval(a):
valachia, 4.10.2022