NAVŽDY
NAVŽDY
Dotlouklo srdce
Ztratil se dech
Studené ruce
I tělo na zádech
Co bylo v posteli
Na stovky dní
Chystejte kostely
Ať zvony rozezní
Dotlouklo srdce
Přesto tu s námi
Jenom trup smrtce
Zůstaneš mami
Navždy...
Publikoval(a):
valachia, 2.10.2022