Další čas
Další čas
Každé jitro
zrozená v kapce
rosy
Čas zněl
a mizel v nás
jako rosy hlas
kterak z rána
slyšel
slunce čas
Slyšíš?
Padá na zem
šedý vlas
poslouchám čas
veřiny
zní v nás
Další cesta
další čas
opět roste
v nás
Publikoval(a):
kopretina7777, 1.10.2022