Sesterská zář
Sesterská zář
Pro slunce v nebesích
v sesterské záři
jsem se zhlédla
holubice
postrádají křídla
Holubice já a ty
ve zdech rozdrceny
kdy vzlétnou mé sny
kdy bude já a ty
v sesterské záři
spřízněny
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.9.2022