Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč by mneli?

Proč by mneli?

Pearl Básně » o Lásce

Anotace: Oheň lásky

Oheň musíš hlídat ať nezhasne,
láska, ať nevyhasne.
Zdá vášeň a láska si je rovná.
Tak trochu věřím ,že nedali jí šanci.
Proč by měli?

...
I já věřim že láska není nezbytná.
Publikoval(a): Pearl, 28.9.2022
Přečteno (88x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti