Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zase za rok

Zase za rok

Lehký závoj listí šumí
není to jen od věci
že národ kdysi hrdý
domáhá se pomoci

je to totiž zvykem daným
při podzimu bouřit se
vztahem sotva kladným
dohromady sloučit je

ty zástupy horlivců
na ulicích skandujicí
kdy později dochází k rozpadům
teď pěstované nenávisti

však i míry tolerance
je to smutné milý pane
jdi a zab cizí brance
ať udrží se elity hlavně

a tak národ český
upadá a povstává znovu
krvácí jak strom seklý
zvěř uštvaná při lovu
Publikoval(a): Flamaintenebris, 27.9.2022
Přečteno (62x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 15 stránek.
roboti