Pravdivá
Pravdivá
Stíny:
Pavučiny
tvého světa
spřetrháme
Uřímnou
povahu
tvou
budeme vláčet
roklinou
Pavučiny
tvé sny
tvůj čistý
vesmír
obepneme tmou
bys byla mrtvou
květinou
Já:
Zabít
nelze můj svět
já chci létat
dát větru dech
uletím
vítr nese mě
na křídlech
Jsem opět svá
čistá
jiskrná
pravdivá
Publikoval(a):
kopretina7777, 25.9.2022