ANDĚL
ANDĚL
Bílé jsou perutě
Obloha ztemnělá
Ve větru nehnutě
Nadnáší anděla
S pírkami hebkými
Jak dětské tváře
Bylo by chybou
Dát je do polštáře
Bílé jsou perutě
Obloha ztemnělá
Chystáš se na kutě
Nad hlavou anděla
Strážného...
A pod ní záměna
Poduška slaměná
Publikoval(a):
valachia, 25.9.2022