VANA
VANA
Ve vaně je spousta místa
Minimálně pro dvě těla
Také voda teplá čistá
Kdyby jsi jen trochu chtěla
Ve vaně je spousta místa
A tak zeje prázdnotou
Stýská se jí dozajista
Nad společnou nahotou
Jako mně
Ve vaně je spousta místa...
Publikoval(a):
valachia, 23.9.2022