Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spletitá

Spletitá

Tak stále hlouběji se proplétáme
nepochopenými světy pod obzorem
kdy všechny mé obrazy vystupují ze stínů
do tiché rozpukané krajiny.

Jsme si stále tak intimně cizí
když namáčíme ruce do inkoustu -
z jediné zběsilé vteřiny líného dne
se vylouplo sladké nemyšlení.

Fialová jsou zákoutí všeho co nelze vlastnit
v časech zalezlých pod koberec
ve svých smířlivých příbytcích
trháme pavučinku paměti.
Publikoval(a): Lugilla, 20.9.2022
Přečteno (97x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, koiška, Klarineb, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 02:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti