FORMACE
FORMACE
Na drátech se do formací
Seskupují v houfech ptáci
Za teplem na konec světa
Tam kde kvetou z alboreta
Stromy keře květiny
Všude kolem bez dřiny
Zahradnic i botaniků
Hned a v každém okamžiku
Na drátech se do formací
Seskupují v houfech ptáci
K odletu...
Publikoval(a):
valachia, 17.9.2022