DESATERO PŘIKÁZÁNÍ
DESATERO PŘIKÁZÁNÍ
Desatero přikázání
Nachází se v moji dlani
Černé desky zlatý kříž
Svatá bible a Ježíš
Desatero přikázání
Zcela duši nezachrání
Může ji však nezatratit
A do nebe časem vrátit
Z pekla...
Publikoval(a):
valachia, 16.9.2022