Ratolesti štěstí
Ratolesti štěstí
Cestu svou si klestí,
tak i jejich zvěsti,
tlumící bolesti.
Nečekat jich mnoho,
maličkostmi skryté,
s úlevou pak žité,
naplněnou touhou.
Vždyť to každé málo,
co i vzdoru stálo.
Velké štěstí pěstí,
zlomí ratolesti.
Publikoval(a):
Litarts, 13.9.2022