ČTVERO ROČNÍCH OBDOBÍ
ČTVERO ROČNÍCH OBDOBÍ
Zmizely ohníčky z obrázků Lady
Tradice podzimu a to mi vadí
Pečené brambory i děti s draky
Na polích dávno nenajdeš taky
Zmizely ohníčky z obrázků Lady
Malíř co kresbami mou duši hladí
A ač je mi smutno říkám si jde to
Ještě mám od něj zimu jaro léto
Na zdi...
Publikoval(a):
valachia, 11.9.2022