Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jde o metaforu, že vlak lze zastavit i malou věcí.
15.9.2022 6:51 | Flamaintenebris
Dobrý filmy, a kolíkem se prosím zastavuje jak?
14.9.2022 19:37 | Lipová
Email:
Heslo: